Σχετικά με μας

Η Πέπερ Ελλάς Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. ειδικεύεται στην παροχή δανειακών λύσεων για οργανισμούς, επενδυτές και ιδιώτες. Η εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης δανείων της Πέπερ Ελλάς, κατέχει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών στη διαχείριση χαρτοφυλακίων, διαφορετικών νομικών οντοτήτων και κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων. Από τη διαχείριση υφιστάμενων Εξυπηρετούμενων και Μη-Εξυπηρετούμενων Δανείων έως τη στήριξη των δανειστών που εκδίδουν νέες απαιτήσεις, η Πέπερ Ελλάς προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Η εμπειρία και οι γνώσεις μας σε συνδυασμό με την κορυφαία στην αγορά τεχνολογική πλατφόρμα διαχείρισης δανείων, μας δίνουν το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Όμιλος Pepper είναι ένας διεθνής όμιλος παροχής εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που ειδικεύεται στην Εξυπηρέτηση Δανείων καθώς και στη Διαχείριση Περιουσιακών Στοιχείων & Ακινήτων. Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων & Ακινήτων. Στον τομέα της Εξυπηρέτησης Δανείων, προσφέρει στους πελάτες του ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών εσωτερικής Διαχείρισης Δανείων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους για όλο το κύκλο ζωής τους.

Το 2012 o Όμιλος Pepper ίδρυσε ευρωπαϊκό παράρτημα με έδρα το Λονδίνο με στόχο να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις ισχυρές επιδόσεις του από την Αυστραλία, και να αποκτήσει χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και πλατφόρμες εξυπηρέτησης δανείων στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο όμιλος Pepper:

  • ανήκει πλειοψηφίκά στην κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρεία επενδύσεων KKR,
  • έχει πάνω από 600.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο και
  • διαχειρίζεται πάνω από 38,2 δισ. λίρες ενεργητικού στο σύνολο των επιχειρήσεων της σε επίπεδο εξυπηρέτησης και δανεισμού

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την Πέπερ Ελλάς;

Η εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης δανείων της Πέπερ Ελλάς, κατέχει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών στη διαχείριση χαρτοφυλακίων, διαφορετικών νομικών οντοτήτων και κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων. Αποτελούμε Ρυθμιζόμενη οντότητα, εποπτευόμενη από Ρυθμιστικές Αρχές σε πολλές από τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, και λαμβάνουμε ανεξάρτητες αξιολογήσεις Servicer από την Standard & Poors, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ιρλανδία.

Από τη διαχείριση υφιστάμενων Εξυπηρετούμενων και Μη-Εξυπηρετούμενων Δανείων έως τη στήριξη των δανειστών που εκδίδουν νέες απαιτήσεις, η Πέπερ Ελλάς προσφέρει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων εξυπηρέτησης.

Η εμπειρία και οι γνώσεις μας σε συνδυασμό με την κορυφαία στην αγορά τεχνολογική πλατφόρμα διαχείρισης δανείων, μας δίνουν το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

5 λόγοι γιατί να χρησιμοποιήσετε την Πέπερ Ελλάς

  • Έχουμε την καθιερωμένη πλέον  ικανότητα, βάσει της πολυετούς μας εμπειρίας, να εξυπηρετούμε και να διαχειριζόμαστε μια σειρά τύπων ακινήτων, όπως επενδυτικά οικιστικά ακίνητα, εμπορικά, βιομηχανικά, αγροτεμάχια, ακίνητα εγκαταστάσεων αναψυχής, κτηριακά ακίνητα  καθώς και ακίνητα μικτής χρήσης
  • Κατέχουμε εκτεταμένο ιστορικό στην προληπτική και εστιασμένη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Αυτό περιλαμβάνει τη διαμόρφωση και εκτέλεση λύσεων εξυπηρέτησης, τον ορισμό ειδικών εκκαθαριστών, καθώς και επιπλέον περίπλοκες και ειδικές αναδιαρθρώσεις που μπορεί να αφορούν σε κεφαλαιοποίηση παθητικού κ.λπ.
  • Έχουμε αναπτύξει σε όλη την Ευρώπη, ισχυρές σχέσεις με κορυφαίους επαγγελματίες  της αγοράς, όπως εκτιμητές, νομικούς, συμβούλους επιχειρήσεων και ειδικούς εκκαθαριστές, που σημαίνει ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε λαμβάνοντας τις καλύτερες συμβουλές και εμπορικούς όρους για εσάς
  • Η εις βάθος γνώση μας στην παροχή στρατηγικών λύσεων, ιδίως στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μας δίνει τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη βέλτιστη λύση για το χαρτοφυλάκιό σας
  • Η συμβουλευτική μας ομάδα του Τομέα Ακίνητης Περιουσίας, μπορεί όχι μόνο να σας βοηθήσει στην επίλυση των δανειακών σας θεμάτων, αλλά και στη στρατηγική διαχείρισης των περιουσιακών σας στοιχείων

Οι αξίες μας

Η αποστολή μας: Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν

Οι αξίες της Pepper είναι η κινητήριος δύναμή μας κι αν όλα τα παρακάτω σε εκφράζουν, είσαι στο σωστό μέρος!

Icon

Μπορουμε

Γνωρίζουμε καλά τη δουλειά μας και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι και οι συνεργάτες μας μπορούν να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν και οι πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Έχουμε μακρόχρονη και αποδεδειγμένη εμπειρία. Είμαστε δυναμικοί, μεθοδικοί, αποφασιστικοί, αναζητούμε νέες ευκαιρίες και φρέσκες ιδέες και ξέρουμε να αξιοποιούμε σωστά τη δύναμη της ομαδικής εργασίας ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να κάνουν την διαφορά.

Icon

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ

Γνωρίζουμε πως να ισορροπούμε. Ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, δε χάνουμε τον έλεγχο, σταθμίζουμε τις διαφορές και με ηρεμία και δικαιοσύνη βρίσκουμε λύσεις που είναι επωφελείς για όλους. Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη και την κερδοφορία, έχουμε όμως απόλυτη επίγνωση ότι μόνο μέσω των ανθρώπων μας θα τα πετύχουμε.

Icon

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ

Σεβόμαστε τους ανθρώπους και είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μαζί τους. Εάν έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε. Οι άνθρωποι επιθυμούν την ευθύτητα και τους αρέσει να γνωρίζουν πώς πάνε τα πράγματα – για αυτό φροντίζουμε να τους ενημερώνουμε. Η εμπιστοσύνη χτίζεται λειτουργώντας με ακεραιότητα και πραγματοποιώντας αυτά που έχουμε δεσμευτεί ότι θα γίνουν.

Θέλετε να γίνετε μέρος της ομάδας μας;

Στειλτε το βιογραφικο σας

Ενημερωθείτε για το πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας, μεταβαίνοντας στη σελίδα 'Ειδοποίηση Δίκαιης Eπεξεργασίας για τους Αιτητές για θέση εργασίας.